ElancoAnimalHealth. Foto: Elanco

Elanco vil satse i Nord-og Midt-Norge

Elanco opplyser til kyst.no at selskapet legger ned sitt kontor i Bergen.-  Vi vil opprettholde en mindre tilstedeværelse i Bergen. Dette trekket tillater oss å fokusere mer på Nord- og Midt-Norge , skriver Elanco i en mail til kyst.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Elanco Animal Health (tidligere Novartis) påpeker i en mail at de har forpliktet seg til å gi kundene i Norge og i havbruks- segmentet en høy kvalitet på produkter og tjenester.

- Den siste måneden har vi  tatt den vanskelige beslutningen om å konsolidere våre operasjoner i Bergen til kontorene til  morselskapet vårt Lilly i Oslo.  To stillinger som lå til Bergenskontoret ble dessverre da overflødige. Vi vil opprettholde en mindre tilstedeværelse i Bergen. Dette trekket tillater oss å fokusere mer på Nord- og Midt-Norge, skriver Elanco i en mail til kyst.no.

Elanco er et globalt selskap som utvikler og markedsfører produkter for å forbedre dyrehelse og  matproduksjon i mer enn 75 land. Selskapet er en del av Lilly, som sysselsetter ca 7000 ansatte over hele verden. De har ifølge nettsidene i dag kontorer i mer enn 40 land.