Roar Myhre er ny CFO i Emilsen Gruppen og fratrer stillingen som konstituert administrerende direktør i NTS.

Roar Myhre blir CFO i Emilsen Gruppen AS

Roar Myhre har takket ja til stillingen som CFO i Emilsen Gruppen AS. Myhre fratrer stillingen som konstituert administrerende direktør i NTS AS i dag.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og interessante arbeidsoppgaver hos Emilsen Gruppen. Det er et spennende selskap i en bransje som jeg etter hvert kjenner godt. Jeg ser fram til å være med på fortsettelsen av den reisen som de har startet, sier Roar Myhre i en pressemelding.

Det familieeide havbrukskonsernet Emilsen Gruppen har hovedkontor på Lauvøya nord for Rørvik i Nærøysund kommune. I tillegg har selskapet de senere årene satset aktivt også i eiendomsbransjen. Roar Myhre overtar stillingen som CFO etter Tore Bratland, som går over i ny stilling som viseadministrerende direktør og styrker den administrative og strategiske ledelsen i havbrukskonsernet ytterligere. Bratland er svært fornøyd med å få Roar Myhre inn som CFO.

- Vi har svært gode erfaringer fra tidligere samarbeid med Roar Myhre. Han kjenner bransjen inngående, og vi er svært fornøyde med å få en CFO som har lang erfaring på det aller høyeste nivået, sier Tore Bratland.

Roar Myhre er utdannet siviløkonom og ble ansatt som finanssjef i NTS ASA i 2018 etter 10 år som økonomisjef i Sinkaberg-Hansen AS og nesten like lang fartstid i Sparebank 1 SMN. I 2022 ble Myhre konstituert i stillingen som administrerende direktør i NTS.

- Jeg har hatt interessante og utrolig lærerike år i NTS, og takker for en fartsfylt reise som gjorde selskapet så interessant for SalMar at de etter hvert tok over alle aksjene i NTS, sier Myhre.

SalMar ønsker å takke Myhre for hans innsats og verdifulle bidrag som del av NTS-ledelsen over de siste årene.

- Vi ønsker han lykke til videre med sitt nye engasjement i Emilsen Gruppen. Løpende oppgaver i NTS AS vil fremover bli håndtert av eksisterende ressurser, sier Frode Arntsen CEO i SalMar ASA.