Tirsdag 29. mars la EY for sjette gang frem den omfattende havbruksanalysen i et digitalt arrangement i samarbeid mellom EY og NCE Seafood Innovation for hele 700 deltagere som fulgte sendingen fra 45 ulike land. Foto: Silje Katrine Robinson
Tirsdag 29. mars la EY for sjette gang frem den omfattende havbruksanalysen i et digitalt arrangement i samarbeid mellom EY og NCE Seafood Innovation for hele 700 deltagere som fulgte sendingen fra 45 ulike land. Foto: Silje Katrine Robinson

EY la frem sjømatrapport for 700 deltagere fra 45 land

Revisjons- og rådgivningsselskapet EY la tirsdag frem sin sjømatrapport digitalt for 700 deltagere fra hele 45 ulike land, og pekte på flere områder havbruksnæringen kan få vekst fremover. 

Publisert

Revisjons- og rådgivningsselskapet EY lanserte for to uker siden sin årlige rapport om sjømatsektoren, hvor det blant annet kom frem at de spår at sjøbasert oppdrett vil øke med over 60 % globalt de neste 20 årene, mens landbasert oppdrett vil få internasjonalt fotfeste med omtrent halvparten av dagens sjøbaserte produksjonsvolum.

Rapporten som henter inn nøkkeldata fra 1 247 selskaper i sjømatsektoren, spår en ny storhetstid for norsk sjømat.

Presenterte rapporten

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP