Daglig leder Runar Brennvolleng i Folla Maritime Service kan smile godt om dagen med mange oppdrag for havbruksnæringen. Foto: Folla Maritime Service.

Folla Maritime update

Folla Maritime Service har stor oppdragsmengde innen havbruk og har økt omsetningen og driftsresultatet i 2017. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Daglig leder Runar Brennvolleng i Folla Maritime Service AS sier til Kyst.no at

????????????????????????????

Verftet har nylig inngått nok en kontrakt med Haløy Havservice

Selskapets omsetning i 2017 var nær 41,3 millioner kroner sett mot 36,2 millioner kroner i 2016. En økning på 5,1 millioner kroner. Driftsresultatet har en betydelig bedring fra minus fem millioner kroner i 2016 til 503 201 kroner i 2017. 

Mellomtittel

Selskapet har 21 ansatte i selskapet og gjør det godt om dagen. Verftet har økt både omsetning og driftsresultat fra året før. Foto: Folla Maritime Service.

Fra verftet i Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994.

Totalt har selskapet levert ??? fartøy for havbruksnæringen, og Brennvolleng sier til Kyst.no at havbruk er en viktig satsing for selskapet og de har fokus på??? i 2019. 

- , forteller verftssjefen. 

Har du en nyhet du ønsker å dele eller sitter på tips om noe som skjer innen havbruksnæringen? Tips oss gjerne på redaksjon@kyst.no og merk emnefeltet med: “Tips”, så kontakter vi deg. 

Daglig leder Runar og teamet planlegger her deres neste bygg. Foto: Folla Maritime.