Per Christian Munkhaug (t.v.) og Viktor Finseth er ansatt som salgssjef og selger i Moen Marin AS. Bilde: Moen Marin AS.
Per Christian Munkhaug (t.v.) og Viktor Finseth er ansatt som salgssjef og selger i Moen Marin AS. Bilde: Moen Marin AS.

Nyansatt salgssjef og selger i Moen Marin

Selskapet melder de har ansatt Per Christian Munkhaug som salgssjef og Viktor Finseth som selger. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

– Aktiviteten og produksjonen har vært stor over tid. Vi har vært, og ønsker å være en solid leverandør også framover. Derfor er det strategisk viktig for oss å bygge mer kapasitet og kompetanse i egen organisasjon, sier daglig leder Terje Andreassen i en pressemelding.

I 2017 lanserte Moen Marin også nyheten om at selskapet skal bygge den hittil største fiskebåten som skal bruke batteri til framdrift.

– Det skjer mye spennende i vår bransje om dagen. Båtene utvikler seg og det siste nå er hybrid og batteridrevne båter. Det begynner å bli et bredt spekter av båter, så vår kompetanse er viktigere enn noen gang, forklarer Per Christian Munkhaug som er ny salgssjef i Moen Marin i meldingen.

Munkhaug kommer fra stillingen som selger i Moen Marin AS, og med seg i salgsteamet har han fått med seg Viktor Finseth. Finseth har tidligere jobbet operativt på båt, og tar med seg viktig erfaringer derfra inn i den nye rollen som selger i Moen Marin AS.

Sammen med markedssjef Georg Nesset utgjør disse tre den nye salgsavdelingen til selskapet.

– Både jeg og Viktor er mye på farten. Den viktigste jobben vi gjør nå er å bli kjent med næringa. Vi ser fram til å ta en kopp kaffe sammen med både eksisterende og nye kunder når vi er ute på reise, sier Munkhaug.