Hans Petter Næs og Øyvind Hilmarsen er snart i mål med å få de nye kontorene i Kystens Hus til å bli både møblert og bemannet.
Hans Petter Næs og Øyvind Hilmarsen er snart i mål med å få de nye kontorene i Kystens Hus til å bli både møblert og bemannet.

FHF på plass i Tromsø: - Som å komme hjem

Store deler av kollegiet måtte byttes ut da FHF ble flyttet fra Oslo til Tromsø, men kommunikasjonssjef Hans Petter Næs synes like fullt det var en riktig beslutning.

- Ja, vi er ikke helt i mål med innredningen kan du si, vi har liksom rasket sammen litt her og der, disse skapene var for eksempel noe Sjømatrådet i etasjen over hadde til overs, men det begynner å falle på plass altså.

Hans Petter Næs, kommunikasjonssjef i FHF (Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering) gestikulerer mens han viser rundt i lokalene i andre etasje i Kystens Hus i Tromsø. Disse lokalene har FHF litt gradvis flyttet inn i i løpet av det siste året etter at det ble politisk bestemt at ledelse og administrasjon skulle ut av Oslo og opp til det høye nord.

At Næs opprinnelig hører hjemme i Oslo høres også på dialekten, eller kanskje det heller er mangelen på dialekt, han snakker i alle fall slik de gjør i Oslo.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk