Ashleigh Currie er nylig ansatt som FiiZKs sin nye forretningsutvikler i Skottland og Irland. Foto: FiiZK

Fiizk har ansatt ny foretningsutvikler for Skottland og Irland

Den norske utstyrsleverandøren Fiizk har ansatt en forretningsutvikler i Skottland, som en del av utvidelsen av selskapet i det skotske og irske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Ashleigh Currie ble nylig ansatt som foretningsutvikler i Fiizk, og vil ha ansvar for utviklingen av selskapet i Skottland og Irland. 

Hun tiltrer i den nye jobben den 9. november, og har tidligere jobbet som fiskehelse- og velferdssjef for Scottish Sea Farms på Shetland.

Currie har doktorgrad i marinvitenskap og har nylig jobbet som postdoktorat ved University of West Scotland.

FIIZK er et resultat av en konsernorganisering av selskapene Infront- X, Botngaard og SHM Enabling Technologies, og leverer løsninger innen programvare, lukkede merder og tekniske tekstiler. 

I august sa FiiZKs markedssjef Kevin Skarholt til søsternettstedet til Kyst.no, Fish Farming Expert at interessen for produktet fra Skottlands lakseoppdretter førte til beslutningen om å etablere en permanent tilstedeværelse i landet.

- Vi har fått tilbakemelding fra Skottland på lukkede merder og i Aqua Nor i fjor var det ganske mye interesse for det. Vi er også i diskusjoner med en potensiell klient i Skottland angående dette, uttalte han. 

FiiZk mener en dedikert ansvarlig i Skottland vil hjelpe selskapet å forstå de britiske kundenes behov.

- Denne ansettelsen er en milepæl for FiiZK-organisasjonen, og vi er sikre på at Ashleigh er den rette personen for at vi skal lykkes på de britiske øyer, sa Skarholt.