Daglig leder Petter Andreasen. Foto: Fish Tech.

Fjerner Sterner

Etter snart 26 år som leverandør til oppdrettsnæringen, har Sterner Fish Tech AS besluttet å bytte navn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Daglig leder Petter Andreasen opplyser at det er to forskjellige selskap som heter Sterner som driver med utstyr til oppdrett. Derfor har de nå valt å endre navnet sitt.

- Sterner Fish Tech og Sterner AS driver i samme næring, men med vidt forskjellige produkter. Dette ble kanskje litt forvirrende for våre kunder, derfor har vi gått vekk fra Sterner navnet, forklarer han til kyst.no.

Fish Tech har fått ny logo.

Etter snart 26 år som leverandør til oppdrettsnæringen, har selskapet besluttet å bytte navn, forandringene var gjeldene fra første juni.

Han påpeker at de to selskapene tidligere hadde samme lokaler, men etter behov for ekspansjon i selskapene flyttet Fish Tech til Vestby, der selskapet har etablert kontor og lager.

- Synergiene forsvant

- Da vi flyttet, forsvant synergiene ved å tilhøre Sterner navnet. Derfor valgte vi denne endringen, sier han.

For at navneskiftet skal bli almenkjent har selskapet sendt ut meldinger til kunder og leverandører, de har også endret nettside, e-post-navn og laget ny logo.

- Den nye logoen er stort sett den samme som før, slik at folk skal kjenne den igjen, poengterer Andreasen. 

  • Fish Tech AS ble etablert 1 september 1990, som et resultat av at fôrselskapene EWOS AS og T. Skretting AS ønsket å avvikle sine engasjement innenfor salg av teknisk utstyr til fiskeoppdrettsnæringen. Produktsortimentet er etter hvert rendyrket for leveranser av utstyr til klekkerier, settefisk- og stamfiskanlegg samt til anlegg innenfor forskning og utvikling av oppdrett på nye arter.
  • Leveransene spenner fra, klekkeutstyr, fiskepumper, sorteringsmaskiner, fisketellere, vekter, automat- og robotfôringsanlegg, til forbruksartikler som desinfeksjonsmidler, rengjøringsutstyr, håver, perforerte plater og reservedeler.