Styreleder Steffen Pauschert, sammen med ny CEO Kristian Hoff og utvikler Ole Marius Andersen som begge er nye i selskapet. James McRedmond er også ny CTO. (Han var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Flere nyansettelser i Fished

Fished har styrket teamet med tre nyansettelser, blant annet Kristian Hoff som nye administrerende direktør. 

Publisert Sist oppdatert

Fished melder de har i tett samarbeid med markedet utviklet de de mener er en ny, enkel og effektiv programvare for sjømatnæringen.

Selskapet har vektlagt at løsningen skal være åpen, enkel og integrerbar. Dette har blitt godt mottatt i markedet, og selskapet styrker teamet med tre solide ansettelser, med det har selskapet allerede ansatt fem personer i 2024.

I tillegg styrker selskapet salgsvirksomheten med nye partnere.

Kristian Hoff kommer inn som ny CEO i selskapet. Med seg får Hoff engelskmannen James McRedmond som ny CTO, og utvikler Ole Marius Andersen.

- Fished har den siste tiden landet store og viktige kunder, og vi har behov for å eskalere virksomheten. Vi trengte heldigvis ikke å gå langt for å finne de rette folkene, siden vi allerede hadde dem i hus hos Oxidane, sier styreleder i Fished og partner i Oxidane Steffen Pauschert i en pressemelding.  

Hoff er fra Ålesund, og er en meget erfaren leder og programvarearkitekt. Før han kom til Oxidane har han 18 år bak seg i Solar Norge og deretter i Semine, der han var sentral i arbeidet med å forenkle og effektivisere regnskapsbransjen ved hjelp av kunstig intelligens.

- Jeg tenkte egentlig at jeg hadde funnet «hjem» i Oxidane, men fristelsen ble for stor da denne muligheten meldte seg. Fished har potensiale til å effektivisere og forbedre måten sjømat omsettes på i hele verden, og det vil jeg gjerne være med på, sier Hoff.

Solid innsats

Med seg fra Oxidane får han McRedmond og Andersen. Førstnevnte er spesialist i kunstig intelligens og datavitenskap, med en doktorgrad i matematikk.

Han var tidligere AI-ansvarlig i Semine, der han jobbet sammen med Hoff. Andersen kommer også fra Ålesund, har de siste årene jobbet som utvikler i Oxidane.

Før IT studiene arbeidet han i produksjonen i Hofseth-konsernet. På salgssiden har Fished inngått samarbeid med nye partnere, og ser frem til videre vekst.

 - Vi visste da vi etablerte Fished at det vil ta tid å bygge selskapet. Dagens team har over lang tid lagt ned en solid innsats, og det ser vi nå resultatene gjennom fornøyde kunder og nye avtaler. Tidspunktet for å styrke teamet ytterligere er ideelt, og vi er meget fornøyde med ansettelsene, sier styreleder Pauschert.

Oxidane er største eier i selskapet, der også kjendiskokken Trond Moi, fiskehandlerselskapet Reinhartsen og investeringsselskapet Gumpen Invest er blant medeierne.