Otto Gregussen sier han kommer inn i Seafood People på et tidspunkt når næringen står overfor interessante utfordringer. Det tror han også kan representere store muligheter.

Tidligere fiskeriminister går inn i Seafood People

Tidligere statssekretær og fiskeriminister, Otto Gregussen går inn i Seafood People sitt «Global Executive Advisor Network» melder selskapet.

Publisert Sist oppdatert

GEAN består av seniorprofiler med ekspertkompetanse innen sjømatsektoren. Nettverket bidrar med spesialkompetanse inn mot Seafood Peoples kunder og prosjekter.

Selskapet opplyser at Otto har omfattende bransjeekspertise, med lang erfaring fra politikk, næringsliv og organisasjoner. Gregussen har hatt flere ledende stillinger innenfor sjømatsektoren og har blant annet vært fiskeriminister og generalsekretær i Norges Fiskarlag. Han har hatt mange ulike verv innenfor næringen og sittet i styret til SINTEF Ocean og Grøntvedt Pelagic.

Mens grønn finansiering er høyaktuelt, blir Otto sertifisert i Global Reporting Initiative, standarden for bærekraftsrapportering.

- Jeg kommer inn i Seafood People på et tidspunkt når næringen står overfor interessante utfordringer. Slik jeg ser det, representerer dette også formidable muligheter. Jeg ser frem til å dele av min kunnskap og bidra til å realisere disse mulighetene innenfor en næring som jeg virkelig brenner for, sier Otto.

- Vi er veldig stolte av å få med Otto på laget vårt. Han vil kunne hjelpe bransjen å navigere gjennom et stadig mer komplekst og uforutsigbart landskap. Vi ønsker å bistå sjømatnæringen på så mange områder som mulig. Med Otto, og hans spesialkompetanse på laget, står vi styrket i møte med næringens skjerpende behov for bærekraftig vekst, sier Thomas Bakke, administrerende direktør i Seafood People.