Øystein Bjånesøy går fra Electro Automation Austevoll til Fluctus. Foto: privat.
Øystein Bjånesøy går fra Electro Automation Austevoll til Fluctus. Foto: privat.

Nyansatt prosjektansvarlig i Fluctus

Austevollingen Øystein Bjånesøy (53) er ny prosjektansvarlig i Fluctus. 

Publisert

Øystein Bjånesøy er utdannet tavlemontør med over 20 års erfaring innenfor elektrofaget og kommer fra Electro Automation Austevoll.

Han vil nå gå over i rollen som prosjektansvarlig i Fluctus, og startet i jobben 1. september.

Bjånesøy forteller til Kyst.no at han ser frem til å jobbe i en spennende næring og i en bedrift som leverer kvalitetsprodukt til næringen.

- Det at Fluctus er fokusert på utvikling og nytenking gjør også at det blir ekstra interessant og spennende å jobbe i bedriften. Og så gleder  jeg meg til å jobbe med de flotte og ikke minst utrolig dyktige og serviceinnstilte folkene som jobber i Fluctus, poengterer han.

Ambisjonene til 53-åringen er å bruke sin arbeidserfaring på best mulig måte for å være med å bygge Fluctus videre som bedrift. 

- På tide å prøve noe nytt

Den driftige austevollingen er ikke ny innenfor havbruksnæringen, han jobbet nemlig på oppdrett på slutten av 80-tallet og i begynnelsen av 90-tallet. Han har også vært utleid til Ocea (nå Steinsvik) og jobbet der med Thermolicer.

Han har nå vært utleid til Fluctus siden desember i fjor. Da tilbudet om fast ansettelse kom, hadde Bjånesøy fått et visst kjennskap til både Fluctus og folkene som jobber der.

- Inntrykkene var positive, både til næringen og ikke minst selskapet. Og etter 22 år i skipstavlebransjen er det kanskje på tide å prøve noe annet, legger han til.

Bjånesøy forteller at han på fritiden trives godt med båt og hobbyfiske, som jo er et velkjent hobbysyssel i Austevoll.

Fluctus skriver på sosiale medier at de ønsker han hjertelig velkommen til selskapet.