Fra venstre: Rolf Hatlevik, Frode Haugen og Raymond Horne. Foto: Fluctus
Fra venstre: Rolf Hatlevik, Frode Haugen og Raymond Horne. Foto: Fluctus

Sentralfôrings-nestor til Fluctus

Fluctus har sirket seg en som har drevet med sentralforing lengre enn de fleste.

Publisert

Frode Haugen har nemlig jobbet med sentralfôringssystemer siden 1994, i selskaper som Feeding Systems, GMT og Scale. Han har vært involvert på de fleste områder, fra design og prosjektering til teknisk salgsstøtte, kurs og opplæring. I Fluctus vil Frode primært jobbe med FoU og prosjektledelse. Det skriver sistnevnte selskap i en pressemelding.

-Det er svært hyggelig å kunne sende ut denne nyheten. De ansatte er et selskaps viktigste verdi og da en kapasitet som Frode ble tilgjengelig, grep vi muligheten raskt. Han er en formidabel ressurs innen sitt fagområde, og vi er begeistret over å ha fått ham med på laget vårt. Ikke bare er han faglig helt i toppdivisjonen; han deler også vårt syn på kunder som langsiktige samarbeidspartnere og passer godt inn i gjengen vår. Frode vil med sin kompetanse, sitt brede nettverk og erfaring være med på å utvikle dagens produkter samt nye spennende konsepter og produkter i tett samarbeid med våre kunder, sier Harald Lien, daglig leder i Fluctus.

- Dette føles veldig bra. Det å få bli en del av Fluctus-familien gir store muligheter til å bruke min lange erfaring på å delta i videreutvikling av de solide og gode produktene selskapet tilbyr i dag. Samtidig vil jeg få være en sentral del av den spennende utviklingen som skjer i Fluctus og i oppdrettsbransjen i sjø og på land, sier Frode Haugen.

-Jeg har opparbeidet meg et stort nettverk i inn- og utland i løpet av de siste 25 årene, og gleder meg til å opprettholde kontakten med kunder og leverandører i tiden som kommer.

Frode hadde sin første arbeidsdag hos Fluctus 2. november.