ANNONSØRINNHOLD FRA FLUCTUS

Valgte Fluctus

Utstyrsleverandøren Fluctus leverte i 2022 blant annet flåter til Gratanglaks og Vesterålen Havbruk.

Begge oppdretterne uttrykker sin tilfredshet med Fluctus som flåteleverandør, hvor fokus på kompetanse og kundetilpasning vektlegges.

Gratanglaks

To av de nyeste flåtene til Gratanglaks er levert av Fluctus.

- Produktet vi kjøper må være tilpasset vårt behov ved tanke på sikkerheten til de ansatte. Det får vi gjennom Fluctus, uttaler Kristian Bredahl hos Gratanglaks.

Bredahl presiserer at det viktigste er å få fôret laksen. Hver dag, året rundt. Flåtene som er levert har Fluctus fôringsystem. Dette får gode skussmål: «Vi har bygd om systemene på de andre flåtene til Fluctus sitt system for vi er veldig fornøyd med det» sier Bredahl .

Vesterålen Havbruk

Torskeoppdretter Vesterålen Havbruk valgte Fluctus da de skulle bestille sin aller første fôrflåte. Investeringsdirektør Trygve Hjortaas er såre fornøyd med prosessen.

- Når vi jobber med å utforme en fôrflåte så er det avgjørende med rask respons og forståelse av vårt behov og det synes jeg har blitt ivaretatt i prosessen med Fluctus, forteller Hjortaas.

Utstyrsleverandøren legger stor vekt på kundetilpasninger og å bidra med sin kompetanse til å finne gode løsninger, hvilket Hjortaas setter pris på.

- Vi har et behov nå som vil endre seg og det er derfor lagt til rette for en utvidelse med flere komponenter og flere fôringslinjer. Vi setter pris på at Fluctus er forutseende og hjelper oss å tenke langsiktig når det gjelder flåten og fremtidig endring av kapasitet, sier Hjortaas.

Flåteansvarlig i Fluctus, Runar Hatlevik, er glad for de gode tilbakemeldingene.

- Fornøyde kunder er viktig for oss så slike tilbakemeldinger varmer. Vi har lang erfaring med fôrflåter og jobber hver dag i samarbeid med oppdretterne for å videreutvikle både fôrflåter og andre produkter til beste for denne fantastiske bransjen, sier Hatlevik.

Kan vi hjelpe deg?

Gratanglaks

Vesterålen Havbruk

Kontakt oss her