Fra venstre: Jan Christian Johansen, Fredrik Strand, Jonas Svendsen, Kristian Bredahl og Markedssjef i Folla Maritime Service, Greger Samuelsen. Foto: Folla Maritime Service.

Nytt fartøy til Håløy Havservice

Håløy Havservice AS på Engenes i Troms fikk i dag overlevert en ny FollaWork 35 fra Folla Maritime Service AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette er i følge en pressemelding fra selskapet tilsvarende fartøy som Håløy Havservice fikk overlevert i fjerde kvartal 2018. Fartøyet er verftets bygg nummer 76.

- Fartøyet som får navnet M/S «Storøy II» erstatter gamle M/S «Storøy» som har vært i operasjon i regionen siden 1980. Selv om det er vemodig å fase ut utstyr som har vært i lang og tro tjeneste, representerer de nye fartøyene fra Folla Maritime viktige fremskritt for våre operasjoner. Fartøyene fra Folla Maritime holder god kvalitet og høy finish, og begge leveransene har skjedd til avtalt tid, sier Kristian Bredahl i Kleiva Fiskefarm AS.

- Vi takker Håløy Havservice AS nok en gang for tilliten og oppdraget. Vi synes det er spennende å jobbe med kunder som stiller store krav til tekniske detaljer og utforming av fartøyene. Vi takker rederiet for et godt samarbeid gjennom byggeperioden, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service.

Hoveddata

Mål: 10,65m x 5,0m
Hovedmotor NOGVA-SCANIA DI9 250hk v/1800 Rpm
Hjelpemotor NOGVA-Nanni QLS 22
Capstaner fra Tennfjord
Amco Veba 8tm kran fra Truck Tec
2 x Thruster type SH320 fra Sleipner
Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
Fartøyet er designet av Marin Design

Folla Maritime Service bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.