Fiskeriminister Per Sandberg. Foto: Gustav Erik Blaalid.
Fiskeriminister Per Sandberg. Foto: Gustav Erik Blaalid.

Fiskeriministeren får ny politisk rådgiver

Statsministerens kontor har ansatt Veronica Pedersen Åsheim (26) fra Rana som ny politisk rådgiver for fiskeriminister Per Sandberg, kommer det frem i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er en stor glede å få jobbe med Per Sandberg, og bistå han i det viktige arbeidet han gjør både som minister og som første nestleder i partiet, sier Veronica Pedersen Åsheim i en pressemelding fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Hun var ikke i tvil om hva hun skulle svare da fiskeriministeren ringte.

- Fiskeri- og havbruksnæringen er en av Nordland og Norges viktigste næringer og kommer bare til å bli enda viktigere i tiden fremover. Eksporten og etterspørselen av norsk sjømat øker stadig. Dette er en helt fantastisk mulighet, sier Pedersen Åsheim.

Veronica Pedersen Åsheim er gruppeleder for FrPs kommunestyregruppe i Rana, fast medlem av fylkestinget i Nordland og sitter i komiteen for utdanning. Hun er også vara til stortinget, hvor hun har møtt ved flere anledninger.

Veronica Pedersen Åsheim begynner i jobben mandag 30. januar 2017. Hun overtar etter Greta Johanne Solfall, som slutter i stillingen.