Det har vært produsert flere ulike typer oppdrettsarter på Tjeldbergodden de siste årene. Men siden Lumarine overtok selskapet i fjor, har de gjort flere investeringer og oppgraderinger, og igjen svømmer det torskeyngel i karene i Tjeldbergodden Biopark i Aure kommune i Møre og Romsdal.  Foto: Lumarine.
Det har vært produsert flere ulike typer oppdrettsarter på Tjeldbergodden de siste årene. Men siden Lumarine overtok selskapet i fjor, har de gjort flere investeringer og oppgraderinger, og igjen svømmer det torskeyngel i karene i Tjeldbergodden Biopark i Aure kommune i Møre og Romsdal. Foto: Lumarine.

Har startet torskeproduksjon på Tjeldbergodden - igjen svømmer det torsk i karene

Lumarine startet i forrige uke opp torskedriften på Tjeldbergodden, og produksjonssjef Geir Inge Hosteland er fornøyd med oppstarten. 

Publisert

Forrige uke startet oppdrettsselskapet Lumarine opp med torskedrift på Tjeldbergodden Biopark i Aure kommune i Møre og Romsdal, hvor de etter oppkjøpet av Njord Salmon i 2019 disponerer et gjennomstrømningsanlegg som driftes av rundt 14 ansatte.

Ny torskesatsing på Tjeldbergodden

Selskapet mottok litt under 200.000 torskeyngel med en snittvekt på ca. 100 gram i første omgang. Fisken ble satt inn i forrige uke i løpet av tidsspennet 4-7 oktober.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP