Her ser man kjønnssortereren til Greenfox. Noen av fordelene de lover er. Bedre vekst, bedre fiskevelferd og høy presisjon.
Her ser man kjønnssortereren til Greenfox. Noen av fordelene de lover er. Bedre vekst, bedre fiskevelferd og høy presisjon.

Ser fordeler ved kjønnssortering

Greenfox er et norsk teknologiselskap som tilbyr styrings- og overvåkingsløsninger for industrielle produkter. De har utviklet en automatisk kjønnssorterer med god nøytaktighet og stort potensiale.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet ble grunnlagt av Roger Gullikstad, som bl.a. også var med å etablerte Aurotech Ultrasound som utviklet en ultralydskanner som blant annet brukes for åpen hjertekirurgi verden over. Greenfox har også tung kompetanse på elektronikkutvikling, både hardware og software, og fokuserer på å industrialisere løsningene sine. I tillegg har selskapet en erfaren mekanikk- og automasjonsgründer i Halvard Andresen med på laget.

- Vi har fått med oss opprinnelig grûnder av Maskon, tidligere Skala Maskon som nettopp ble solgt til ScaleAQ, Halvard Andresen. Han har lang erfaring innen mekanikk og automasjon. Vi er teknologer, men har hatt tett samarbeid med bl.a. Maskon, Aquagen, Mowi og Aqua Kompetanse undervegs for å sikre gode operative løsninger og som ivaretar fiskevelferd, forteller CEO i Greenfox Erling Aspen.

Uutnyttet potensiale?

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP