Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.
Foto: Ole Andreas Drønen
- Rensefisk er alltid første tema på listen vår
Med en kombinasjon av storsmolt og rensefisk har Grieg Seafood sett gode resultater på lokaliteter i Rogaland.
Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood snakket under første dag av Lusekonferansen om hvordan de har lykkes med sin produksjon i Rogaland.
Sævareid poengterer at det viktigste enkelttiltaket man kan gjøre for å bedre velferden er å redusere behovet for å håndtere fisken.
- Med færre håndteringer reduserer vi stressnivået i fisken og risiko for sykdom, påpeker hun.
Kyst.no Pluss Personlig
Du får: Kyst.no Pluss-saker
199,-
per måned
KJØP
Kyst.no Pluss Årlig
Du får: Kyst.no Pluss-saker
2189,-
per år
KJØP
Kyst.no Pluss bedrift
Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.
2189,-
per år
KJØP