Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.
Foto: Ole Andreas Drønen
- Rensefisk er alltid første tema på listen vår
Med en kombinasjon av storsmolt og rensefisk har Grieg Seafood sett gode resultater på lokaliteter i Rogaland.
Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood snakket under første dag av Lusekonferansen om hvordan de har lykkes med sin produksjon i Rogaland.
Sævareid poengterer at det viktigste enkelttiltaket man kan gjøre for å bedre velferden er å redusere behovet for å håndtere fisken.
- Med færre håndteringer reduserer vi stressnivået i fisken og risiko for sykdom, påpeker hun.
NF Komplett
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Digital
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Komplett Digital Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 2388,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 1 mnd
- Pris: 199,-
KJØP