Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.
Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.

- Rensefisk er alltid første tema på listen vår

Med en kombinasjon av storsmolt og rensefisk har Grieg Seafood sett gode resultater på lokaliteter i Rogaland.

Publisert Sist oppdatert

Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood snakket under første dag av Lusekonferansen om hvordan de har lykkes med sin produksjon i Rogaland.

Sævareid poengterer at det viktigste enkelttiltaket man kan gjøre for å bedre velferden er å redusere behovet for å håndtere fisken.

- Med færre håndteringer reduserer vi stressnivået i fisken og risiko for sykdom, påpeker hun.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP