Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.
Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood under Lusekonferansen i Trondheim.

- Rensefisk er alltid første tema på listen vår

Med en kombinasjon av storsmolt og rensefisk har Grieg Seafood sett gode resultater på lokaliteter i Rogaland.

Publisert Sist oppdatert

Ingebjørg Sævareid i Grieg Seafood snakket under første dag av Lusekonferansen om hvordan de har lykkes med sin produksjon i Rogaland.

Sævareid poengterer at det viktigste enkelttiltaket man kan gjøre for å bedre velferden er å redusere behovet for å håndtere fisken.

- Med færre håndteringer reduserer vi stressnivået i fisken og risiko for sykdom, påpeker hun.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

NF Komplett

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 5582,-

KJØP

NF Komplett Personlig

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 5582,-

KJØP

NF Komplett Digital

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 4990,-

KJØP

NF Komplett Digital Personlig

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 4990,-

KJØP

NF Pluss

  • Kyst.no Pluss saker
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 2388,-

KJØP

NF Pluss

  • Kyst.no Pluss saker
  • Varighet: 1 mnd
  • Pris: 199,-

KJØP