![Grieg Seafood sine kostnader har økt i Rogaland, men gått noe ned i Finnmark.](https://image.kyst.no/307466.jpg?imageId=307466&x=0.00&y=0.00&cropw=100.00&croph=91.86&width=968&height=554&format=jpg)
Dette ble slaktevolumet for Grieg Seafood i andre kvartal
Grieg Seafood slaktet totalt 23 600 tonn i andre kvartal.
Det fremgår i en børsmelding mandag.
Slaktevolumene var fordelt med 5000 tonn i Rogaland, 9 800 tonn i Finnmark og 8 800 tonn i British Columbia.
Gjennomsnittlige regionale oppdrettskostnader per kg for kvartalet opplyser de var omtrent:
- Rogaland: 46,8 kroner
- Finnmark: 40,6 kroner
- British Columbia: 7,9 kanadiske dollar (62 kroner)
Grieg Seafood legger frem den komplette Q2-rapporten tirsdag 23. august.