Arrangementet som avholdes er et samarbeid mellom Youngfish Vest og advokatfirmaet Thommessen.

Vil gi unge i næringen en innføring i grunnrenteskatt

Mange har spørsmål når det gjelder forslaget om å innføre grunnrenteskatt. Nå ønsker Youngfish Vest og advokatfirmaet Thommessen å belyse problematikken for de unge i næringen.

Publisert Sist oppdatert

Daniel-André Hansen i styret til Youngfish Vest forteller til Kyst.no at de uavhengig av kompetansenivå, inviterer til en kort innføring i lakseskatten av advokat Mons Alfred Paulsen, med påfølgende paneldiskusjon med interessante deltakere.

Arrangementet er i samarbeid med advokatfirmaet Thommessen, og avholdes i Bergen tirsdag.

- Vi arrangerer dette på vegne av våre medlemmer for å gi de yngste i næringen anledning til å forstå og danne seg sin egen oppfatning om dette viktige temaet. Vi håper å skape bevissthet omkring den foreslåtte grunnrenteskatten og hvordan den vil kunne påvirke næringen som helhet, ikke bare de direkte berørte oppdrettsselskapene, forteller han.

Streames på Kyst.no

Debattantene som vil være til stede under arrangementet er blant annet: Anne Rokkan, siviløkonom fra NHH og kommentator i Dagens Næringsliv. Regionsjef i Sjømat Norge, Krister Hoaas, advokat Mons Alfred Paulsen og Reidar Digranes, lokallagsleder Bergen SP.

Arrangementet vil i sin helhet bli streamet tirsdag 18:30 på Kyst.no, og informasjon om påmelding finnes her.

Les flere saker om grunnrenteskatt her.