Konserndirektør i Incus Investor, Styrk Bekkenes, er fornøyd med kontrakten som selskapet har fått. Foto: Incus.

Har fått fortøyningskontrakt med Anna Nery-prosjektet

Yinson har tildelt Incus-eide Scana Offshore AS en kontrakt på levering av et fortøyningssystem til FPSO Anna Nery-prosjektet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette skriver Incus i en pressemelding.

Leveransen består av forankringsutstyr som kjettingstoppere, jekker og vinsjer. FPSO Anna Nery blir konvertert  i Qidong, Kina. Integrering av fortøyningssystemet vil bli utført på verftet.

- Dette er Scana Offshores tredje kontrakt på fortøyningsutstyr til Yinson, forteller de.

Selskapet har de siste årene jobbet tett med Yinson for å utvikle robuste og kostnadseffektive fortøyningsløsninger. Dette er den første forankrings kontrakten til en brasiliansk FPSO og et viktig gjennombrudd for selskapet.

To solide forankringskontrakter

- Selskapet har signert to store forankringskontrakter mot to ulike segment de siste ukene, mot flytende havvind og sistnevnte mot offshore, skriver de videre i meldingen.

De forteller at de er aktive i flere segment, noe som gir selskapet en god spredning i flere bransjer.

- I tillegg har vi et bra fotfeste innen forankring til havbruksnæringen, dette gir sekskapet områder for videre vekst, kommenterer en fornøyd konserndirektør i Incus Investor, Styrk Bekkenes.

Han legger til at kontraktene smaker ekstra godt i disse dager hvor både koronasituasjon og lav oljepris preger oss alle.

FPSO Anna Nery prosjektet starter umiddelbart.