Innbyttekampanje på merdlys: Få 1000 kr når du leverer inn ditt gamle lys!

Gyldig ut 2023.

Ahlsell har passert 1000 solgte Focus Integral merdlys, og feirer med å gi deg 1000 kroner i innbytte for hvert av dine gamle lys du leverer inn til oss. Bytt til Focus Integral i dag – et av markedets mest effektive LED-undervannslys.

Focus Integral ble lansert for litt over ett år siden. I løpet av den korte tiden har oppdrettere langs hele norskekysten tatt i bruk det unike undervannslyset – og responsen er svært positiv.

- Kundene skryter av lyset. De forteller at installasjon og håndteringen av lyset er vesentlig enklere enn med forgjengeren, i tillegg til at det gir mer lys for mindre strøm, forteller Kai André Nyhus, Salgssjef Havbruk, Region Nord.

Innbyttekampanje

Frem til 31.12.23 kjører Ahlsell innbyttekampanje når du kjøper Focus Integral.

· Lever dine gamle undervannslys på pall hos din nærmeste Ahlsellbutikk.

· Få 1000 NOK i innbytte per lys – innbytteprisen gis som avslag på nye Focus Integral-lys.

· Ahlsell tar seg av resirkuleringen av dine gamle lys.

- Nå er tiden inne for å sette ut undervannslysene igjen. Med kampanjen håper vi å gjøre det enklere for oppdretterne å velge reparerbare, gode lys, dersom de har behov for å bytte ut inventaret før sesongen.

Reparerbart og energieffektivt

Focus Integral har allerede gitt gode resultater som lavere kjønnsmodning. Hos oppdretterne. I tillegg trekker mange frem brukervennligheten som et stort pluss, ifølge Nyhus.

- Focus er konstruert på en måte som gjør at delene er utskiftbare. Ødelegger man for eksempel linsen på et undervannslys, må man ofte bytte hele lyset – med Focus kan du skifte ut kun den ødelagte delen, og spare penger på lang sikt.

Focus Integral har også mulighet for DALI-styring, dersom man ønsker det– og får bukt med energiforbruket.

- Focus Integral gir mer lumen for mindre strømforbruk sammenlignet med forrige modell. For de med teknisk interesse bruker Focus Integral 430 watt på å gi 72 000 lumen. Det blir 171 lumen per watt, og dermed er Focus markedets sterkeste lys målt i antall watt per lumen!

Les mer om Focus Integral her, eller ta kontakt med havbruksteamet for spørsmål om kampanjen!

Kontakt havbruksteamet her