Foto: Solund Verft/facebook

Intership utvider flåten

Det Hareid-baserte brønnbåtselskapet Intership AS har inngått avtale med Kerko Seatrans AS om kjøp av brønnbåten Kirsti H.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Båten blir selskapets båt nr 7. Pr i dag operer tre båter i Vest- og Øst-Canada, en i Skotland og to i Norge. Det er ikke avgjort i hvilket marked «Kirsti H» vil operere i når den overtas av Intership AS neste vår, skriver selskapet i en pressemelding. 

«Kirsti H»

«Kirsti H» ble levert til Erko Seatrans AS fra Solund Verft i februar 2017. «Kirsti H» er på 1800m3 og er en moderne brønnbåt med kvalitetskomponenter, som er godt rigget for de fleste operasjoner, inkludert ett velfungerende termisk avlusingsanlegg.

Intership ble etablert i 2014 og bygget opp sin aktivitet ved innleie av brønnbåter og utleie av disse til kunder i Norge, Skottland og Canada. Siden Alchemy Special Opportunities kom inn som majoritetseier i mai 2018, har Intership nå kjøpt 7 brønnbåter og har investert for omlag NOK 1,25 milliard. 

Daglig leder Ole Peter Brandal kommenterer at selskapets strategi er videre vekst.

- Vi har nå også etablert oss i Chile og ansatt en erfaren daglig leder. Vi tror at vi om relativt kort tid vil ha båter i operasjon i Chile. Vi ser vekstpotensiale i alle markedene vi er etablert i, spesielt i Norge og Chile. Også gjennom det gode samarbeidet vi har utviklet med våre kunder, er forutsetningene for videre vekst de aller beste, forteller han.