Joar sier det er med stor glede og entusiasme at han nå går inn i stillingen som  markedssjef i Intership. Foto: Intership

Intership ansetter ny CMO

Det Hareid baserte brønnbåtrederiet Intership har ansatt Joar Gjerde som ny markedssjef. Joar kommer fra stillingen som daglig leder i Frøy Vest. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Gjerde har lang erfaring innenfor internasjonal skipsbygging og maritim industri, både som salgssjef hos Ulstein Verft, og salgssjef hos ABB Marine. De siste 4 årene har han arbeidet innenfor  havbruksnæringen, som daglig leder i Frøy Vest. 

Han sier det er med stor glede og entusiasme at han nå går inn i stillingen som markedssjef i Intership.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av selskapet og ikke minst mine nye  kollegaer. Intership er et selskap i betydelig vekst og sammen med gode kunder ser jeg virkelig frem  til en spennende tid i et fremtidsrettet selskap innenfor brønnbåt og havbruksnæringen.

Intership 

Intership ble etablert i 2014 og har erfart solid vekst siden oppstarten. Selskapet tilbyr en moderne  flåte med innovativ teknologi for bærekraftig håndtering, behandling og transport av fisk. Intership  har to brønnbåter under bygging, og vil etter overtakelsen øke den totale flåtekapasiteten til nesten  16,000 m3 fordelt på 9 brønnbåter. Fartøyene opererer i Norge, Chile, Skottland, Island og på både  øst- og vestkysten av Canada.