Konserndirektør yngel og settefisk

Frist: Snarest

Gadus Group

Gadus Group

Som konserndirektør for yngel og settefisk inngår du i Gadus Group sin ledergruppe på konsernnivå. Du får ansvar for 26 kompetente ansatte, eksterne anlegg og stabsfunksjoner.

Gadus Group sitt anlegg på Stadsbygd ble i 2021 bygget om til klekkeri og påvekstanlegg, og leverer sammen med settefiskproduksjonen på Tjeldbergodden sjøklar settefisk både internt og eksternt. Så langt har fokuset lagt på å få etablert god drift og en stab med solid kompetanse – med gode resultater.

Den som kommer inn i rollen som konserndirektør for yngel og settefisk må motiveres av at dette er en organisasjon som fremover skal trenes, samkjøres og effektiviseres. Det er avgjørende at leder for yngel og settefisk har god kompetanse og erfaring med skalering i produksjonsbedrifter – aller helst innen matproduksjon.

Forståelse for stabile og effektive prosesser, industriutvikling, samt evne til å samle og motivere organisasjonen vil være suksesskriterier.

Vi ser etter en person med forståelse for biologi og teknologi, innsikt i industri- og prosessutvikling og som evner å skape stabil flyt i organisasjon og produksjon. Du bør ha analytisk tilnærming til oppgaver, være detaljorientert og tørre å utfordre «den etablerte sannhet». Erfaring fra oppdrett og/eller godt nettverk mot oppdrettsnæringen for øvrig er fordelaktig.

Anleggets lokasjon og krav til tilstedeværelse gjør at vi mener riktig kandidat befinner seg innenfor 1,5 times radius av Trondheim.

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Visindi ved partner Jo Skjelstad tlf. 414 31 954 eller leder for HR og administrasjon i Gadus Group, Cathrin Rabben tlf. 930 33 202. Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fase.

SØK STILLINGEN HER

Om virksomheten

Gadus Group er et helintegrert sjømatselskap bygd på bærekraftige prinsipper. Med lidenskap for havbruk leverer vi oppdrettstorsk av høyeste kvalitet hver dag, hele året. Gadus Group ble etablert i 2020. Organisasjonen teller i dag 52 ansatte innen settefisk, matfisk, foredling, salg og administrasjon. Selskapet har ambisjon om å bli en verdensledende produsent av oppdrettstorsk og vil innen 2025 ha årlig produksjon av 30,000 tonn torsk, basert på en fullfinansiert forretningsplan.