Relasjonsbygger Landbasert akvakultur

Søknadsfrist: 15.01.2023

Send din søknad her

Søknadsfrist:

15. januar 2023

Arbeidssted:

Fleksibelt

Webside:

https://www.multiconsult.no/

Kontaktinfo:

Markedsansvarlig landbasert akvakultur Tom Rydland

Mail: tom.rydland@multiconsult.no

Tel: 908 46 841

Multiconsult Norge ønsker å styrke kapasiteten innenfor markedsområdet landbasert akvakultur. Vi ser i den forbindelse etter deg som har stort kontaktnett i bransjen og erfaring fra leverandør- eller servicebransjen. Landbasert akvakultur er i rask utvikling og store prosjekter etableres i inn- og utland. Multiconsult er totalrådgiver for alle typer landbaserte anlegg. Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som relasjonsbygger vil du få muligheten til å initiere og utvikle komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi er rådgivere for både etablerte og nye aktører, og jobber hver dag med å forme og forbedre landbaserte akvakulturanlegg for å tilfredsstille fremtidens behov til det beste for en bærekraftig utvikling.

Vi gjennomfører for tiden forprosjekt for store satsinger innen RAS- og gjenbruksteknologi. Vi setter søkelys på sirkulærøkonomi og bærekraft i vår prosjektering, og har svært høyt fokus på energiutnytting i etableringen av disse anleggene. Multiconsult har et av landets største tverrfaglige miljøer, og våre medarbeidere påvirker våre prosjekter i alle faser. Vi jobber i store tverrfaglige prosjekter, men også i mindre, ofte lokale prosjekter.

Oppgavene er varierte, og omfatter utredning, planlegging og prosjektering. I selskapet jobber vi på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til etablerte og nye aktører som ønsker å utvikle eksisterende virksomhet, eller etablere ny produksjon innen landbasert akvakultur. Du får jobbe under vår visjon om å være løsningsarkitekter. I det ligger det av vi sammen med våre kunder skal gjøre det mulig å realisere drømmer. Dine evner til å kommunisere løsninger og ha visjoner for etableringer som involverer flere bransjer vil være viktig. Vi skal være en aktør som initierer prosjekter som realiserer sirkulærøkonomi.

Du vil få samarbeide med et svært kompetent og motivert team hos oss. Teamet består av spesialister innen akvakultur og tradisjonelle fag i alle faser av etableringer, fra idé til ferdig prosjekt. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Markedsanalyse og strategisk planlegging i en nasjonalt sammensatt arbeidsgruppe
 • Relasjonsbygging mot etableringsmiljøer, både offentlige, industrielle og bransjeaktører
 • Delta i tidligfase- og tilbudsteam for konkrete prosjekter
 • Oppfølging av etablerte og nye kunder
 • Prosessledelse og medvirkning

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget? Vi søker en medarbeider med relevant erfaring fra bransjen, og som trives med å jobbe utadrettet og knytte kontakter til mulige prosjekt, samt følge opp eksisterende og nye kunder. Du vil ha et stort og kompetent tverrfaglig team i ryggen som vil følge opp og støtte deg i arbeidet. Har du et brennende engasjement for en fantastisk bransje med stort vekstpotensial, samt interesse og forståelse for rådgivingsprosesser? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Gode egenskaper innen relasjonsbygging og kommunikasjon
 • Relevant faglig bakgrunn
 • Minimum 5 års erfaring innen salg, relasjonsbygging, kundeoppfølging el.l.
 • Tverrfaglig forståelse og erfaring fra prosjektgjennomføring
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer. Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet
 • Fleksibel arbeidsordning

Er du den rette for jobben?

Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

LITT MER OM OSS

Våre ressurser innen landbasert akvakultur er hovedsakelig lokalisert ved våre kontorer i Bergen og på Stord. Organisatorisk vil du tilhøre Marked og Salg, med hele norskekysten og verden ellers som ditt arbeidsområde. Vi er fleksible på kontortilhørighet. Hos oss vil du bli en viktig bidragsyter i et ledende fagmiljø. Kompetansesenteret for landbasert akvakultur består av svært dyktige medarbeidere med teknisk, biologisk og økonomisk fagbakgrunn. Sammen utgjør de et team som mestrer alle biologiske og tekniske problemstillinger rundt etablering av akvakulturanlegg, og med resten av et kompetent tverrfaglig miljø i Multiconsult er ingen utfordring for stor for oss.