Teamleder

Søknadsfrist: 30.11.2022

Send søknad her

Søknadsfrist:

30. november 2022

Arbeidssted:

Dåfjord utenfor Tromsø

Website:

http://norwayroyalsalmon.com/no

Kontaktinfo:

Produksjonssjef

Liza-Mari Widnes Isaksen

Telefon 976 71 059

eller

Teknisk leder

Kim-Henning Kaspersen Telefon 903 69 190

NRS Farming AS Settefisk har etablert et moderne RAS-anlegg i Dåfjord utenfor Tromsø, og ser at vi trenger flere flinke personer med på laget. I den forbindelse søker vi en engasjert og motivert kandidat til stillingen som teamleder.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Lede ditt team i en turnusordning
  • Bistå produksjonsledelsen med planlegging og drift av anlegget
  • Daglig ettersyn av rogn og fisk i produksjon
  • Fôring av laks
  • Sortering og levering
  • Journalføring og rapportering
  • Aktiv bruk av produksjonsstyring, vårt Internkontrollsystem

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Det er fortrinn med erfaring, fagbrev eller høyere utdanning innen akvakultur (kandidater med annen relevant erfaring eller utdanning vurderes også)
  • RAS-erfaring

Vi ser etter deg som viser god forståelse for moderne driftskonsept og teknologi. Du er strukturert, og tydelig i din kommunikasjon. Som kollega er du dedikert, løsningsorientert og en lagbygger som ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr en spennende stilling med faglig utvikling gjennom varierte og spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vår personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Ytterligere opplysninger kan gis av produksjonssjef Liza-Mari W. Isaksen på tlf. 976 71 059 og Teknisk leder Kim-Henning Kaspersen på tlf. 90369190.

Om arbeidsgiveren

Norway Royal Salmon (NRS) er et ledende norsk havbrukskonsern med sin lakseproduksjon lokalisert i Troms og Finnmark og Arctic Fish på Island. NRS er en fremtidsrettet i utviklingen av havbruk til havs gjennom offshore konseptet Arctic Offshore Farming. I tillegg har konsernet minoritetsandeler i 3 tilknyttede norske oppdrettsselskaper. NRS er et attraktivt posisjonert oppdrettsselskap som tilbyr laks til markedet over store deler av verden gjennom eget salgsapparat.