Jon Erik Steenslid. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Norsk sjømat i globalt sushi-kurs

Norsk sjømat og japansk ekspertise står sentralt når verdens første Global Sushi Academy settes i gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I dag går verdens første globale Sushi Academy av stablene i Singapore. 60 ivrige deltakere fra restauranter, hoteller og offentlige etater deltar for å lære mer om hvordan en kan tilberede god sushi og sashimi.

- Japansk kompetanse, norsk laks og sjømat av høy kvalitet står sentralt når Norges sjømatråd og World Sushi Skills Institute of Japan er arrangører, skriver Norges sjømatutsending i Sør-Øst Asia, Jon Erik Steenslid på Facebook.

Han melder også at flere arrangementer kommer til å finne sted i London, Lisboa, Kuala Lumpur, Jakarta, Bangkok og Taipei de kommende to månedene og oppfordrer interesserte til å delta.

Foto: Facebook/ Jon Erik Steenslid

Foto: Facebook/ Jon Erik Steenslid.