Tombregruppen feirer 45 års jubileum .Foto: Jørgen Fagerthun.

Storstilt dåp og jubileumsfeiring i Tombregruppen

Mange hadde funnet vegen da Tombregruppen i helgen helgen feiret at det er hele 45 år siden de startet med oppdrett.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Tombregruppen er med det en av pionerene innen norsk oppdrett.

Tombregruppens nye flåte "Quatro". Foto: Jørgen Fagerthun.

Dagen startet i vakkert høstvær med dåp av den nyeste forflåten til Tombregruppen. Hva var mer naturlig enn at det var det yngste medlem i Tombrefamilien Kari Kristine Tombre som var gudmor og stod for den offisielle dåp av denne forflåten som nå bærer navnet «Quatro».

Steinsvik, som er leverandør av flåten hilste til forsamlingen og takket for oppdraget og roste Tombre for å være en svært hyggelig og inspirerende organisasjon å jobbe med i byggeprosessen. Det ble selvsagt omvising på flåten, og det var en imponert forsamling som litt senere satte kursen mot vakre Solstrand Fjordhotell for storstilt jubileumsfeiring.

Under festmiddagen ble det frembragt hilsener fra både Fusa kommune og mange samarbeidspartnere. Daglig leder i Tombregruppen Håkon Tombre holdt en engasjerende tale der han takket sine medarbeidere for det store arbeid som blir gjort hver dag i firma. Han gikk også gjennom den enorme utviklingen som har vært i firma og næringen siden oppstart for 45år siden.

Et forrykende show under middagen med musikk og underholdning kronet dette jubileet til å bli en dag som mange vil se tilbake på med store glede.