Karsten Sævik blir ny konsernsjef i Kleven Verft. Foto: Skipsrevyen.no.

Karsten Sævik blir ny konsernsjef i Kleven

Kleven Verft opplyser at deres nye konsernsjef er Karsten Sævik.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

– Vi er svært glade for å ha fått Karsten Sævik inn som ny konsernsjef i Kleven. Han har solid og relevant bransjeerfaring, og kjenner utfordringene i industrien godt. I tillegg har han den lokale forankringen vi ønsket oss, sier styreleder i Kleven Leif Teksum, i en pressemelding.

Sævik er 55 år gammel og bor i Ulsteinvik. Han har de siste fem årene vært konsernsjef i Remøy Group og administrerende direktør i Remøy Shipping. Før det var Sævik administrerende direktør ved Ulstein Verft i seks år, og fra 1991 til 2006 jobbet han for kjemikalierederiet Odfjell ASA i Bergen der han blant annet var nybygg/prosjektdirektør.

Sævik begynner hos Kleven etter nærmere avtale, men har i utgangspunktet seks måneder oppsigelsestid hos nåværende arbeidsgiver. Olav Tanberg forblir konstituert konsernsjef til Sævik kan overta.

- Tidligere konsernsjef Ståle Rasmussen fortsetter i en aktiv rolle i selskapet en tid fremover, og vi er glade for at han fortsatt stiller seg til disposisjon for Kleven, sier Teksum,  i en tidligere pressemelding.