Satser på Salmon-Jobs

Norsk Fiskeoppdrett og kyst.no satser mer på jobbmarkedet. Med Kjersti Marie Grinde på laget skal Salmon-Jobs bli enda mer attraktivt for oppdrettsnæringen. Møt Kjersti direkte på kyst.no eller på Facebook og LinkedIn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Kjersti Marie Grinde skal bidra til at det blir lettere for bedrifter i næringen å rekruttere nye medarbeidere.

– Det er hele tiden endringer i stillingsmarkedet, sier Kjersti som skal jobbe med stillingsmarkedet i oppdrettsnæringen og i maritim sektor. Som nytilsatt HR Sales Manager skal hun følge dette markedet tett og vil være den man forholder seg til når det gjelder stillingsannonser på kyst.no og skipsrevyen.no.

– Som en viktig informasjonskanal for hele det skandinaviske markedet, ser vi at aktørene i næringen kan nå bedre sine målgrupper gjennom nettsidene våre, fortsetter Kjersti. Hun poengterer at en stillingsannonse på kyst.no kan med enkle grep legges ut på våre nettsider i UK/Canada på fishfarmingexpert.com og vår nettside i Chile, salmonexpert.cl, dersom man ønsker å rekruttere internasjonalt.

- Salmon-Jobs er tilgjengelig på alle våre tre nettsider på tre språk, konstaterer Kjersti.

Stillingsannonser leses på en helt annen måte enn ordinære produktannonser og vil i fremtiden være en naturlig del av nyhetsbildet både på skipsrevyen.no og på kyst.no. Ved å følge med på dette markedet får man viktig informasjon om det som rører seg innen skipsfart, verft, leverandørindustri og havbruk.

– Det er mye god informasjon å lese ut av stillingsannonser, poengterer Kjersti Marie Grinde som man treffer på kjersti@skipsrevyen.no og kjersti@kyst.no til slutt.