Kjetil Angell Kjerstad kommer fra lederstillinger i selskaper som Google Ads i Norge, Microsoft Norge, Telenor og Telia. Nå er han klar for å stå bak roret for Kontali.

Ny administrerende direktør i Kontali

Kjetil Angell Kjerstad er utnevnt som administrerende direktør i Kontali.

Publisert Sist oppdatert

Kjerstad er i dag sjef for forretningsutvikling og strategi B2C i Telia Norge. Han er tidligere sjef for Google Ads i Norge og har hatt lederstillinger i Microsoft Norge og Telenor.

Det meddeler selskapet i en pressemelding.

Kjerstad hentes inn for å lede og skalere Kontali. Selskapet har gjennomgått en digital transformasjon etter at Alytic kjøpte majoritetsandelen i 2020. Nå går Kontali inn i en vekstfase.

– Potensialet i Kontali er enormt. Selskapet har allerede verdensledende ekspertise innen sjømat. Nå tilfører vi mer teknologisk og kommersiell kompetanse for å realisere målet om å tredoble inntektene i løpet av tre år, sier Espen Zachariassen, styreleder i Kontali og administrerende direktør i Alytic.

– Kjerstad vet hvordan man kommersialiserer teknologi i kombinasjon med innhold. Han vil være ansvarlig for å implementere en strategi for å gjøre Kontali til den ledende leverandøren av data og innsikt til det globale sjømatindustrien, sier Zachariassen.

Ser fram til å komme i gang

– Jeg er veldig opptatt av vekst. Og Kontali, med sine dyktige ansatte og med støtte fra Alytic, er perfekt posisjonert for vekst, sier Kjerstad.

– Suksess starter med mennesker. Jeg ser fram til å møte og jobbe med teamet som har brakt Kontali til en verdensledende posisjon. Jeg er imponert over kundemassen, og gleder meg til å møte kundene for å forstå hvordan Kontali kan tilføre mer verdi. Sammen skal vi fortsette å utvikle sjømatnæringen – basert på data, innsikt og analyser, sier Kjerstad.

49-åringen er født og oppvokst i Ålesund, og er nå bosatt i Oslo. 

Kjerstad tiltrer sin nye stilling 1. april.