Edvard Henden, administrerende direktør i Nordic Halibut er i likhet med andre kveiteaktører spent på hvordan tiltakspakkene fra staten vil slå ut for deres del. Foto: Gustav Erik Blaalid
Edvard Henden, administrerende direktør i Nordic Halibut er i likhet med andre kveiteaktører spent på hvordan tiltakspakkene fra staten vil slå ut for deres del. Foto: Gustav Erik Blaalid

- Salget er nært ingenting

Med et stengt HORECA-marked er det krevende tider for norske kveiteoppdrettere. For Nordic Halibut har det også ført til permitteringer i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Hovedmarkedet til kveiteoppdretterne er som nevnt HORECA-markedet (restauranter og hoteller), og med stengte dører er det vanskelig for kveiteaktørene å få solgt fisken sin.

Selger nesten ikke

Edvard Henden, administrerende direktør i Nordic Halibut sier til Kyst.no at det er en krevende tid, ettersom omsetningen til selskapet faller brått.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

NF Komplett

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 5582,-

KJØP

NF Komplett Personlig

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 5582,-

KJØP

NF Komplett Digital

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 4990,-

KJØP

NF Komplett Digital Personlig

  • Kyst.no Pluss saker
  • Digitalt arkiv
  • Digitalt Magasin
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 4990,-

KJØP

NF Pluss

  • Kyst.no Pluss saker
  • Varighet: 12 mnd
  • Pris: 2388,-

KJØP

NF Pluss

  • Kyst.no Pluss saker
  • Varighet: 1 mnd
  • Pris: 199,-

KJØP