Edvard Henden, administrerende direktør i Nordic Halibut er i likhet med andre kveiteaktører spent på hvordan tiltakspakkene fra staten vil slå ut for deres del. Foto: Gustav Erik Blaalid
- Salget er nært ingenting
Med et stengt HORECA-marked er det krevende tider for norske kveiteoppdrettere. For Nordic Halibut har det også ført til permitteringer i selskapet.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Hovedmarkedet til kveiteoppdretterne er som nevnt HORECA-markedet (restauranter og hoteller), og med stengte dører er det vanskelig for kveiteaktørene å få solgt fisken sin.
Selger nesten ikke
Edvard Henden, administrerende direktør i Nordic Halibut sier til Kyst.no at det er en krevende tid, ettersom omsetningen til selskapet faller brått.
NF Komplett
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- 11 Utgivelser av Norsk Fiskeoppdrett
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 5582,-
KJØP
NF Komplett Digital
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Komplett Digital Personlig
- Kyst.no Pluss saker
- Digitalt arkiv
- Digitalt Magasin
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 4990,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 12 mnd
- Pris: 2388,-
KJØP
NF Pluss
- Kyst.no Pluss saker
- Varighet: 1 mnd
- Pris: 199,-
KJØP