Fra venstre: Daglig leder Karianne Klippenberg Jakobsen, Sophie Fische og Nils Bakke.

De er ny i Labora

Sophie (34) og Nils (51) skifter beite fra Nova Sea og Salten Aqua til Labora, Nord-Norges største laboratorium i Bodø.

Publisert

Det melder selskapet i en pressemelding.

Det akkrediterte laboratoriet har ansatt Nils Bakke i den nye stillingen som forretningsutvikler. Bakke kommer fra stillingen som hygieneleder ved Salten N950 på Sørarnøy og skal nå bidra til videreutviklingen av Labora. Samtidig tar Sophie Fische over som ansvarlig for kvalitet og HMS. Hun kommer fra Nova Sea, hvor hun var kvalitetskoordinator. 

Perfekt match

Bakke forteller at navnet hans like godt kunne stått i stillingsutlysningen.

- Jeg kunne ikke la denne muligheten gå fra meg. Det blir utrolig spennende å være med på å videreutvikle Labora som en av de mest attraktive kompetansearbeidsplassene i Bodø, sier Bakke i pressemeldingen.

Fische, som er bodøværing, meddeler at hun ble veldig glad for å ha funnet en relevant jobb i hjembyen. 

- Da jeg leste stillingsutlysningen til Labora tenkte jeg at dette er akkurat den type arbeid jeg vil gjøre. Vi har flere ulike avdelinger som jeg skal jobbe tett opp imot og det gjør at ingen dager blir like, forteller Fische. 

Rekrutterer stort

Daglig leder, Karianne Klippenberg Jakobsen, forteller at høsten til Labora består av nysatsninger og flere nye kundeavtaler. Jakobsen sier at Bakke og Fische er bare to av fire nyansettelser som har skjedd etter sommeren. 

- Sophie og Nils blir en avgjørende del av det kontinuerlige arbeidet med kvalitetssikring og forbedring, som sikrer at analysene våre er til å stole på. Norge er et trygt land med sikker mat og drikke, og Labora skal fortsette å bidra til det, uttaler Jakobsen.

Nylig landet Labora en ny prosjektingeniør og de er nå på utkikk etter en ny fiskehelsebiolog til fiskehelseavdelingen. Både Sophie og Nils understreker viktigheten av at selskaper som Labora i Bodø tilbyr stillinger med krav om høy kompetanse.

- Vi vil fortsette å videreutvikle Labora slik at vi kan tilby enda flere spennende arbeidsplasser med høy kompetanse i fremtiden. I tillegg er det utrolig viktig at næringsdrivende og privatpersoner i nord har muligheten til å handle analysetjenester lokalt, avslutter Jakobsen.