Advokatene Hilde Lund og Knut Klever Næss finner ingen grunn i  Regjeringsadvokatens sluttinnlegg til Gulating Lagmannsrett til hvorfor ankeinstansen skal komme til en annen konklusjon enn tingretten gjorde i første runde.
Advokatene Hilde Lund og Knut Klever Næss finner ingen grunn i Regjeringsadvokatens sluttinnlegg til Gulating Lagmannsrett til hvorfor ankeinstansen skal komme til en annen konklusjon enn tingretten gjorde i første runde.

Oppfordrer lagmannsretten til å følge tingretten

- Staten kan slutte seg til tingrettens vurderinger og konklusjoner på alle vesentlige punkter – både når det gjelder juss og faktum. Etter statens syn bør lagmannsretten gjøre det samme.

Publisert

Det skriver regjeringsadvokaten ved advokatene Hilde Lund og advokat Knut Klever Næss i sitt sluttinnlegg til Gulating Lagmannsrett i forbindelse med at ankeforhandlingene i den såkalte trafikklysrettssaken starter mandag 31. januar.

Der påpeker Regjeringsadvokaten at Sogn og Fjordane tingrett ga staten fullt medhold etter det man mener er en omfattende og grundig behandling.

- Statens syn er at tingretten har skrevet en grundig, presis og god dom, og staten kan slutte seg til tingrettens vurderinger og konklusjoner på alle vesentlige punkter – både når det gjelder juss og faktum. Etter statens syn bør lagmannsretten gjøre det samme, skriver de.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP