Ove Gjelstenli, salgsdirektør i Maritech. Foto: Anunatak.

Maritech valgt som ny partner for Nor-Log Gruppen

Logistikkonsernet Nor-Log Gruppen har valgt Maritech som leverandør av Timpex logistikk- og transportsystemer for alle sine transportselskaper. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Maritech Systems AS kunngjør i dag at selskapet er valgt som leverandør av løsninger for logistikk og transportstyring til Nor-Log Gruppen AS. Prosjektet gjelder en komplett systemleveranse. Maritech kjøpte opp Timpex i 2019, og har siden dette levert samtlige systemer i Timpex-porteføljen og forsterket sin markedsposisjon innen programvareløsninger for transport- og logistikksegmentet.  

Nor-Log Gruppen består av selskapene Miniekspress Thermo, Miniekspress Tromsø, Miniekspress Finnmark, Suldal Transport og Nor-Log Thermo (tidl. Bring Frigo AS), som samlet disponerer rundt 800 transportenheter og 18 terminaler. 

- Det har vært avgjørende for oss å finne en helhetlig løsning på tvers av de ulike selskapene våre, forteller Lars Arne Brøttem, konsernsjef i Nor-Log Gruppen.

- Nor-Log Thermo, tidligere Bring Frigo, ble en del av Nor-Log Gruppen i fjor og benyttet Timpex-systemer fra før. I implementeringsfasen etter oppkjøpet samarbeidet vi tett med logistikk-teamet hos Maritech for å få alt på plass. Dette var en positiv erfaring som medvirket til at vi nå har valgt å innføre Timpex-systemene i hele konsernet. Et stort pluss er at vi opplever Maritech som en part vi kan diskutere med og hvor vi kan utfordre hverandre både til å tenke nytt rundt våre prosesser og deres systemer. For oss er denne kompetansen og samarbeidsformen like viktig som systemene i seg selv, noe vi hadde forventninger om i valg av samarbeidspartner. 

  - Vi takker for tilliten og gleder oss til å samarbeide videre med Nor-Log, sier Ove Gjelstenli, Sales Director, Logistics i Maritech. 

- Vi ser en aktør som aktivt ønsker å utvikle og effektivisere driften gjennom digitale løsninger. De er gode på konsolidering og tilfører oss økt kompetanse på dette området. Konsernet er kvalitetsfokuserte, innovative og fremoverlente – vi er stolte over å få være partner til Norges største transportbedrift innen temperert gods.