Nova Sea tar nå i bruk Maritech Purchase & Sales, for å effektivisere flere prosesser på tvers av avdelinger i selskapet.

Nova Sea går i sky med Maritech

Nova Sea har valgt Maritech som ny partner og systemleverandør.

Skyløsningen er skreddersydd for å støtte prosesser gjennom hele verdikjeden. Fra produksjon og ordrehåndtering til salg, reklamasjoner og eksport, melder selskapet i en pressemelding. 

Geir Johan Birkeland, IT-ansvarlig i Nova Sea.

Maritech Purchase & Sales benyttes i dag av sjømatselskaper i Europa og Nord-Amerika, både globale konsern og små og mellomstore aktører innen oppdrett og fiskeri. Programvaren er også ideelle for grossister og tradere uten egen produksjon.

- For oss ble dette et veloverveid og naturlig valg, der vi digitaliserer oss videre og går i sky for å strømlinjeforme prosessene våre, sier Geir Johan Birkeland, IT-ansvarlig i oppdrettsselskapet Nova Sea.

- Vi har allerede blitt godt kjent med Maritech gjennom forprosjektet vi gjennomførte i fjor, og opplever at de er en solid partner. Innovasjon og kvalitet er viktige fellesnevnere, vi utfordrer hverandre og gjør hverandre enda bedre. Prosjektet vi gjennomfører nå vil effektivisere flere prosesser på tvers av avdelinger i selskapet, fra ekspedering og koordinering til salg, fakturering og regnskap. Det gir oss bedre kontroll, og vil også gi synergier utover de funksjonene som er direkte involvert i prosjektet, sier Birkeland.