CEO Brian Rigney i CAI Software, sammen med CEO Odd Arne Kristengård i Maritech og Wesley Jiang, visepresident i STG.

CAI Software kjøper Maritech 

Sammen vil Maritech og CAI støtte alle forretningskritiske operasjoner for sjømatnæringen, på tvers av innkjøp, produksjon og prosessering, eksport, sporing, logistikk og rapportering.

Publisert

CAI Software, har i dag offentliggjort nyheten om at de har kjøpt det norske programvareselskapet Maritech, som er en leverandør av skybaserte ERP-løsninger skreddersydd for sjømat og logistikk. Maritechs kjernemarkeder er per i dag i Europa og Nord-Amerika.

CAI er et porteføljeselskap i Symphony Technology Group - STG, og driver med integrert programvare og teknologiske løsninger for virksomhetskritisk, produksjonsrelatert ERP (Enterprise Resource Planning), MES-systemer for styring av produksjonsanlegg (Manufacturing Execution Systems), eCommerce EDI (Electronic Data Interchange) og WMS-programvare for lagerstyring (Warehouse Management Software).

Når Maritech nå blir en del av porteføljen til CAI Software, er det fremfor alt i form av skyløsninger for produksjon og distribusjon av sjømat, som beriker og støtter prosessene gjennom hele verdikjeden. Fra fangst, innkjøp, produksjon/prosessering, pakking, salg (inkludert import og eksport), logistikk, til analyse og rapportering.

Vil vokse videre

Maritech har en ekspansiv kundeportefølje innen sjømatnæringen, og det nye eierskapet vil hjelpe selskapet å vokse videre i det europeiske og nord-amerikanske markedet. Sammen vil Maritech og CAI bygge en global ERP-plattform for sjømat, for å dekke behovene til alle sjømatselskaper uavhengig av størrelse.

- Kombinasjonen av CAI Software og Maritech vil gi alle typer sjømatselskaper enda bedre muligheter til å kunne utnytte detaljerte nøkkeldata som beslutningsstøtte, i en forretningskontekst som er i konstant endring, sier Brian Rigney, CEO, CAI Software. 

- Når vi nå knytter selskapene våre tett sammen, vil vi fortsette å samarbeide med kundene våre for å utvikle løsninger som er bygd spesifikt for å støtte de unike behovene i næringen. Jeg ser frem til å samarbeide med Maritech-teamet og Broodstock Capital i det neste kapittelet av vekstreisen vår, Broodstock vil også være med videre og re-investere, sier Rigney. 

- Dette er en stor milepæl for oss, og et naturlig neste steg mot global ekspansjon for Maritech, sier CEO i Maritech, Odd Arne Kristengård. 

- Sammen med CAI kommer vi til å fortsette å jobbe dedikert mot markedet og kundene i Norge, mens vi samtidig vil få enda mer kraft til å øke den internasjonale veksten vi har bygd opp de siste årene, sier han.