Helge Kvalvik er ny CEO i Måsøval.

Han blir ny administrerende direktør i Måsøval

Helge Kvalvik er ny sjef i Måsøval.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Måsøval har i dag, 31. oktober 2022, ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktør, melder oppdrettsselskapet i en børsmelding.

Kvalvik er 46 år og bosatt i Trondheim. Han har bred erfaring fra norsk og internasjonal virksomhet, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Boa Offshore AS. Kvalvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen marinteknikk og har en hovedfagsgrad fra NHH innen finans.

- Styret er tilfreds med at Helge har takket ja til oppgaven med å lede Måsøval videre. Hans ledererfaring og bakgrunn vil være til stor nytte for Måsøval i en spennende fase. Jeg ser fram til å arbeide med Helge i den videreutviklingen av Måsøval» sier styrets leder Lars Måsøval.

- Jeg takker styret for tilliten og ser frem til å jobbe sammen med organisasjonen, samarbeidspartnere og styret for å utvikle selskapet videre. Måsøval AS er et imponerende selskap som har historie, kompetanse og kultur til å utnytte de mange mulighetene fremover. Selskapet har stort potensiale, sier Kvalvik.

Han vil begynne i stillingen i januar 2023.