Bernt Lilliestråle er Moen Marins nye leder fra 1. mars.

Han blir ny leder i Moen Marin 

Moen Marin melder de er stolt over å kunngjøre Bernt Lilliestråle som selskapets nye leder fra 1. mars.

Publisert Sist oppdatert

Moen Marin melder i en pressemelding at med en imponerende bakgrunn og omfattende erfaring i maritim sektor, bringer Lilliestråle med seg en unik kombinasjon av teknisk ekspertise og ledelseskompetanse.

Bernt har over 25 års erfaring hos Altera/Teekay, hvor han har innehatt flere lederstillinger i ulike deler av verden, inkludert Canada, Norge og Asia. Utdanningen har han blant annet tatt ved NTNU, med en Master i Technology Management.

Engasjert leder

Lilliestråle kommer fra stillingen som «Vice President, Project Definition & Contracting» i Altera Infrastructure i Trondheim, og  de beskriver han som en strategisk og engasjert leder med en lidenskap for havet, båter og prosjekter.

- Jeg motiveres særlig av en kundefokusert tilnærming, utvikling av bærekraftige løsninger og et godt teamarbeid», sier Bernt Lilliestråle i en pressemelding. 

Dette engasjementet mener selskapets ledelse kommer godt med når morgendagens grønne maritime løsninger skal fases inn i havbruket.

- Vi ser virkelig frem til å få Bernt om bord og er begeistret for hans kompetanse og hans lederegenskaper. Vi tror at han vil bidra til å styrke selskapet ytterligere, sier påtroppende styreleder i Moen Marin Svein Vestermo.