Terje Andreassen trapper av etter 17 år som leder.

Gir seg etter 17 år som leder i Moen Marin

Daglig leder i Moen Marin Terje Andreassen har informert de ansatte om at han trer ut av lederrollen etter 17 år. 

Publisert

Andreassen vil fortsette som leder i Moen Marin til en ny leder er på plass, og vil deretter fortsette som en rådgiver og samarbeidspartner for Moen Marin og Scale-gruppen, opplyser selskapet i en pressemelding.

Moen Marin i dag en ordrereserve på mer enn 1,6 milliarder kroner. 

Selskapet skriver at Terje har vært avgjørende i å bygge opp og utvikle Moen Marin. De siste 12 årene har Moen Marin levert mer enn 300 fartøy til oppdrettsnæringen, i tillegg har selskapet mer enn 100 igangsatte fartøy med batterielektrisk fremdrift.

- Terje Andreassen har vært en initiativrik og engasjert leder. Hans strategiske visjon og evne til å bygge sterke team har vært avgjørende for selskapets suksess, og jeg er veldig glad for at vi skal fortsette samarbeidet selv om han nå trer ut av lederrollen, sier CEO i ScaleAQ Group Geir Myklebust. 

- I løpet av mine 17 år i Moen Marin har jeg hatt gleden av å jobbe med et fantastisk team av svært kompetente og engasjerte medarbeidere som har opplevd utrolig vekst og suksess. Nå er det på tide for meg å utforske nye muligheter og ta på meg nye utfordringer, sier Terje Andreassen. 

Moen Marin ser nå etter en erfaren og nytenkende CEO til å lede og videreutvikle selskapet.