Hans Petter Selstad forteller at de har inngått en avtale med Mowi som leverandør av oppdrettsposer
Hans Petter Selstad forteller at de har inngått en avtale med Mowi som leverandør av oppdrettsposer

Selstad og Mowi har inngått kontrakt om oppdrettsposer

I en pressemelding forteller Selstad at de  har signert en treårig kontrakt med Mowi. Kontrakten innebærer at Selstad blir Mowis hovedleverandør av oppdrettsposer.

Publisert

 - Mowi har vært vår viktigste kunde og samarbeidspartner igjennom mange år, spesielt innen poser, service og fortøyninger, så dette er vi selvfølgelig svært glade for, uttaler administrerende direktør i Selstad, Hans Petter Selstad.

Ifølge meldingen har selskapene jobbet tett sammen i mange år, og har dermed en felles erfaring som legger til rette for et positivt videre samarbeid.

- Mowi er godt fornøyd med å ha valgt Selstad som partner de neste tre årene. Kvalitet, leveringsdyktighet, økonomi og miljø var blant de viktige faktorene som ble vektlagt ved valget av leverandør, sier Innkjøpssjef i Mowi, Erik Kjær Mjøs

Børre Waagan som er leder i Selstad forteller at servicestasjonene til selskapet er effektive noe som gir god kapasitet for leveranser av nye poser med impregnering.

- Vi er dermed godt rustet til å etterleve slike kontrakter med god leveringssikkerhet, forteller Waagan.

Han forklarer videre at Selstads servicestasjoner er designet etter selskapets nullutslippsprinsipp, og at etikk, bærekraft og miljø står sentralt i gjeldende retningslinjer og regelverk i Selstad.

Selstad har servicestasjoner ved flere lokasjoner langs kysten, og ser kontrakten ifølge meldingen som et sentralt punkt i videre vekststrategi for selskapet.

- Mye viktig verdiskapning foregår langs kysten, og da er det viktig å være til stede der det skjer og bidra til spennende arbeidsplasser i distriktene. Vi takker for muligheten til å være hovedleverandør for Mowi, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, avslutter Hans Petter Selstad.