MPI endrer navn til Mainstay og utvider produktporteføljen

Etter oppkjøpet av Multi Pump Innovation (MPI) fra Broodstock i slutten 2020 har de nye eierne besluttet å videreutvikle selskapet som en uavhengig spesialist på utstyr til undervannsvask. Mainstay vil fortsette å tilby innovative løsninger til den globale oppdrettsnæringen, men som en global totalleverandør av vaskeutstyr har selskapet utviklet seg mye bredere enn navnet indikerer.

- Mainstay er et navn som representerer noe som er stabilt og solid. Når vi skal ta selskapet til et nytt nivå, mener vi Mainstay er et navn som reflekterer våre ambisjoner og verdier som en spesialisert leverandør av bærekraftige kvalitetsprodukter innen undervannsvask, sier medeier og Commercial & Business Development Director, Thore Standal i Mainstay.

Mainstay utvider produkt porteføljen

Mainstay har inngått en avtale med Stranda Prolog om å overta salg, distribusjon og videre utvikling av deres notvasker «Manta». Etter en overgangsperiode vil Mainstay også overta ansvaret for alle service og andre vedlikeholdsaktiviteter gjennom vår internasjonale organisasjon i Norge, Skottland, Chile og Canada.

Manta vil gjennom denne avtalen bli en viktig del av markedets bredeste portefølje innen notvask som bestående av rekke notvaskere i kombinasjon med blant annet elektriske- og dieseldrevne høytrykkspumper.

- Stranda Prolog har gjort en veldig god jobb med å utvikle en av de mest avanserte notvaskerne i markedet. Manta passer veldig godt inn i vår portefølje og ved vår internasjonale distribusjon og serviceplattform vil Stranda Prolog bli en viktig leverandør til Mainstay i fremtiden, sier Kåre Myrvåg, medeier og administrerende direktør i Mainstay.

- Stranda Prolog teamet har utviklet den raskeste og mest skånsomme notvaskeren i markedet, og inngår nå et samarbeid med Mainstay som er den mest komplette utstyrsleverandøren innenfor notvask.

Mainstay vil ta over ansvaret for produksjon og service av Manta mens Stranda Prolog vil bli en strategisk leverandør av teknologi og digitalisering sammen med Mainstay, sier Klaus Hoseth CEO i Stranda Prolog