Nyansatt Endre Karlsen vil arbeide med fiskehelse og teknisk støtte hos MSDs kunder med særlig vekt på region Nord. Foto: MSD Animal Health.

Nyansatt i MSD Animal Health

Fiskehelsebiolog Endre Karlsen blir en ny Field Technical Manager i MSD Animal Health, og trer i stilling mandag 3. mai, kommer det fram i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Karlsen kommer fra stilling som fiskehelsebiolog i FoMas. Han har også erfaring som fiskehelsebiolog hos Cermaq i Finnmark. Han er utdannet ved Universitetet i Bergen der han har en mastergrad i fiskehelse.

- Vi er glade for at Endre takket ja til stillingen. Han har den riktige kompetansen og erfaringen for å kunne bistå våre kunder og samarbeidspartnere som er tettest på fisken. Endre vil være en viktig bidragsyter i vårt tekniske team, sier Dafydd Morris, General Manager i MSD Animal Health Norge.

Karlsen vil arbeide med fiskehelse og teknisk støtte hos MSDs kunder med særlig vekt på region Nord.

- Jeg har alltid sett på firmaer innen fiskehelse som interessante bidragsytere innenfor akvakultur, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med flere folk som er dedikerte og lidenskapelig opptatt av fiskehelse både internt i MSD og blant samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å bruke nye sider av meg selv og ser frem til nye utfordringer i MSD Animal Health, sier Endre Karlsen.