Leslie Roden er ny administrerende direktør i MSD Animal Health Norge

Hun er ny daglig leder i MSD

Leslie Roden har tiltrådt som administrerende direktør i MSD Animal Health Norge. Hun er fra Seattle i USA og kommer fra stilling som direktør for Global Strategic Marketing.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er svært glade for at Leslie Roden nå er på plass på vårt hovedkontor i Bergen. Hun har omfattende kunnskap om dyrehelse, spesielt laks og husdyr, sier Dafydd Morris, leder for MSD Animal Health Aqua i Europa, i en pressemelding.

Med ansettelsen av Leslie utvides nå ledergruppen i Aqua-avdelingen til MSD Animal Health i Norge. Dafydd Morris fortsetter som leder for denne divisjonen i Europa, og veterinær Lene Høgset fortsetter som leder for Kundeservice.

- Vi har nå et sterkt team med lang erfaring fra norsk oppdrettsnæring. MSD Animal Health har de siste årene økt porteføljen med en rekke spennende produkter for bedre fiskevelferd, og Leslie vil blant annet bidra til lønnsom vekst i oppdrettsnæringen, sier Dafydd Morris.

Leslie Roden har arbeidet med markedsføring for både oppstartselskaper og globale merkevarer i en rekke bransjer. Hun har bidratt med strategisk markedsføring i flere verdensdeler. Siden 2018 har hun arbeidet for MSD Animal Health, og kommer altså fra stillingen som Director Global Strategic Marketing i en annen del av konsernet. Nå går hun inn i ledergruppen i Norge, i tillegg til å arbeide med salg og markedsføring for hele regionen. Hun har bodd 5 år i Norge og forstår norsk.

- Jeg gleder meg til å arbeide tettere med kundene våre også i Norge. Jeg brenner for god fiskevelferd, og med de mange spennende løsningene MSD Animal Health nå tilbyr, har vi mulighet til å ytterligere redusere dødeligheten og bedre fiskevelferden i næringen. Kombinasjonen av legemidler og nye tekniske løsninger, kan gi både bedre fiskevelferd, enklere arbeidsrutiner for fiskehelsepersonell og bedre lønnsomhet for oppdretterne, sier Roden avslutningsvis.