Namdal Torsk sin erfaring på utsett av torsk er at de på første utsett så litt vibriose på fisken, men den gruppen som står i sjøen i dag er vaksinert og her har det ikke vært noe problem med sykdom for selskapet. Her ved Kåre Devik, administrerende direktør i selskapet.Foto: Namdal Torsk
Namdal Torsk sin erfaring på utsett av torsk er at de på første utsett så litt vibriose på fisken, men den gruppen som står i sjøen i dag er vaksinert og her har det ikke vært noe problem med sykdom for selskapet. Her ved Kåre Devik, administrerende direktør i selskapet.Foto: Namdal Torsk

- Det er i dag gode muligheter for å lykkes med torsk

Namdal Settefisk Group med sitt datterselskaper Namdal Torsk og Namdal Seafood har store planer fremover for å satse på slakting og videreforedling av oppdrettstorsk i Norge.

Publisert

Selskapet var en av de første som satte ut torsk igjen etter knekken på 2000-tallet og da ble fisken kjøpt fra Nofima i Tromsø og satt ut på lokaliteten deres på Finnangerøya i Namsos kommune.

Kåre Devik, administrerende direktør i Namdal Torsk forteller til Norsk Fiskeoppdrett at sammen med selskapet den gangen, ble det også satt ut torsk av samme gruppe til Statt Torsk samme år.

- Vi satt da ut en gruppe fisk for å se på kvalitet og prestasjon i sjø, dette ble da nøye evaluert etter at fisken ble slaktet, og vi kan se at det er i dag gode muligheter for å lykkes med torsk.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP