Bjørn Skjævestad overtar som administrerende direktør i VESO.

Ny administrerende direktør i VESO

Etter 22 år i sjefsstolen i VESO, overlater Arne Ruud stolen til Bjørn Skjævestad. Ruud fortsetter som markeds- og salgsdirektør og tar samtidig over som styreleder i VESO.

Publisert

I Arne Ruud sin periode som administrerende direktør i VESO har selskapet opplevd sterk vekst og utvikling. Etter at selskapet gjennomførte et ledelsesutkjøp i 2008 har VESO utvidet sin virksomhet til flere land og forretningsområder og omsetningen har vokst i gjennomsnitt 15% per år.

 – Reisen i VESO har vært fantastisk. Det å få jobbe med dyktige og kunnskapsrike kolleger, og å ha et nært og godt samarbeid med både kunder og leverandører i en av Norges mest spennende bedrifter er få forunt. Dette er også årsaken til at jeg ikke vil gi meg og ser frem til rollen som salgs og markedsansvarlig, sier Arne Ruud. 

Bjørn Skjævestad har jobbet tett sammen med Arne Ruud og VESO i mange år. Han kom inn i VESO i forbindelse med ledelsesutkjøpet i 2008 og har siden den gang vært styreleder i selskapet. Skjævestad har lang erfaring fra flere ledende stillinger, og har jobbet med forretningsutvikling gjennom sitt eget investeringsselskap siden 2007.

– Jeg ser frem til å jobbe enda tettere sammen med dyktige kolleger, gode samarbeidspartnere og kunder. God fiske- og dyrehelse er viktig for bærekraftig og konkurransedyktig fiskeoppdrett og dyrehold. Her er VESO en viktig bidragsyter. Vi har som mål å være den mest kompetente og konkurransedyktige samarbeidspartneren for utvikling og distribusjon av produkter for bedre fiske- og dyrehelse, sier Bjørn Skjævestad.