SalmoNor og Signerte avtale verdt 100 millioner. Fra øverst til venstre: Roald Dolmen, styreleder i SalmoNor, Anders Bjørkli daglig leder Neptun settefisk, Kjell Arne Råum, produksjonsleder SalmoNor og Anne Helen Devik, salgsansvarlig Neptun Settefisk. Foto: Neptun Settefisk.

Neptun Settefisk lander SalmoNor- avtale på ca. 100 millioner

Neptun Settefisk og SalmoNor ble i april enige om å forlenge eksisterende avtalen om kjøp av smolt. Avtalene har en varighet på tre år og en verdi på rundt 100 millioner kroner. 

Publisert Sist oppdatert

Avtalen vil sikre SalmoNor tilgang på ekstern smolt de kommende årene, melder Neptun Settefisk i en pressemelding. 

For Neptun Settefisk er avtalen viktig for å sikre et godt grunnlag for siker drift og mulighet for videre ekspensjon.

- Vi setter stor pris på at SalmoNor velger å benytte oss som leverandør av smolt til deler av deres produksjon. En slik avtale bekrefter at jobben vi gjør og produktet vi leverer er ettertraktet i markedet, sier Anders Bjørkli, daglig leder i Neptun Settefisk. 

Neptun settefisk består i dag av to settefisk anlegg, begge lokalisert i Namsos kommune. Det produseres i dag om lag 3,2 millioner smolt totalt på begge anleggene. Selskapet opplyser at de har de siste årene opplevd stor etterspørsel etter smolt og planlegger nå en større produksjonsøkning.