Jostein Five og Robert Hundstad. Foto: Nofitech

RAS-leverandør styrker selskapet ytterligere

Jostein Five er ansatt som Senior Prosjektleder i Nofitech.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Five skal lede prosjektavdelingen og ha ansvaret for planlegging, gjennomføring og oppfølging av Nofitech sine RAS-prosjekter, skriver selskapet i en pressemelding. Dette inkluderer også ansvar for kalkulasjon, innkjøp, kontrahering samt oppfølging av samarbeidspartnere og kunder.  

- Jeg ser frem til å arbeide i Nofitech. Dette er et spennende selskap i sterk vekst, og som gjennom ModulRAS leverer markedets mest kompakte, velprøvde og kostnadseffektive RAS-konsept for produksjon av postsmolt på land. Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle våre løsninger, sier Five.

- Svært fornøyd

Jostein Five kommer fra stillingen som prosjektutvikler i HENT AS. Han har tidligere jobbet 10 år som prosjektleder i kalkulasjons og innkjøpsavdelingen i samme firma. Fra 1999 til 2008 var Jostein ansatt i Veidekke Trondheim som drifts- og anleggsleder. Five har også 15 år som utførende tømrer med fag og mesterbrev. Er utdannet bygningsingeniør ved Høyskolen i Sør Trøndelag.   

CEO i Nofitech AS Robert Hundstad er svært godt fornøyd med rekrutteringen av Jostein Five som senior prosjektleder.

- Jostein har en meget relevant bakgrunn, med blant annet 20 års erfaring hos anerkjente entreprenørselskap som Veidekke og HENT hvor han nå kommer fra.  Jostein har bred erfaring innen både logistikk, prosjektutvikling, prosjektledelse og prosjektstyring av omfattende og komplekse prosjekter gjennom mange år. Jostein vil inngå i vår ledergruppe og blir med sin kompetanse og erfaring en sentral ressurs i den videre utviklingen og oppbyggingen av Nofitech som leverandør av RAS-løsninger for drift med både sjøvann og ferskvann, sier Hundstad.