Leif Olav Alnes og Karsten Warholm.

Sjømatrådet blir partner i internasjonalt Warholm-stevne

Når Karsten Warholm inviterer verdenseliten til Ulsteinvik i februar, står både konkurranser og sjømat på menyen.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 2. februar er det igjen klart for Karsten Warholm Invitational i Ulsteinhallen. Det er tredje året at dette innendørsstevnet arrangeres, og også denne gang stiller en rekke nasjonale og internasjonale friidrettsstjerner til start.

Verdenseliten får servert sjømat

Nytt denne gang er at sjømat spiller en sentral rolle. Det sørger en signert partneravtale mellom Sjømatrådet og arrangøren Karsten Warholm Invitational for.

- Vi har allerede en toårig samarbeidsavtale med Karsten Warholm og er særdeles fornøyd med det. Når vår egen sjømatambassadør som vi er så stolte av, inviterer verdenseliten til sin hjemmebane, er det en ypperlig anledning til å vise frem vår fantastiske bærekraftige, sunne og smaksrike sjømat. Det skal vi gjøre overfor utøverne, Ulsteinviks innbyggere og hele sunnmørsregionen, sier markedsdirektør Camilla Beck i Norges sjømatråd.

Enkel og uformell atmosfære

Sjømat blir sentral for utøvere og tilskuerne. Den vil stå på menyen både før, under og etter stevnet.

- Karsten Warholm er en stjerne i verden, i Norge, langs hele kysten vår – og i lokalsamfunnet sitt i Ulsteinvik. Dette elitestevnet er bygget helt i hans stil, med en enkel, uformell og god atmosfære. Det kler også sjømaten vår, som jo er mye enklere å tilberede enn mange tror og som skaper en god atmosfære rundt middagsbord over hele verden, sier Camilla Beck.

Karsten Warholm Invitational blir arrangert i samarbeid med Karsten Warholms moderklubb Dimna IL.

Les mer her.